Hirdetés

Senkit és semmit nem tisztelt az újpesti tragédia okozója: elítélt bűnöző M. Péter

Nap Híre portré Nap Híre

Mint kiderült, jogosítványa sem volt, sőt, felfegyverkezve elkövetett garázdaság és testi sértés miatt is felelnie kellett korábban.

A tragikus baleset helyszíne
A tragikus baleset helyszíne

Ahogy a Naphire.hu is beszámolt róla, hétfő éjjel négy autó és egy busz ütközött Budapesten. A vétlen sofőr, egy édesapa olyan súlyosan megsérült, hogy a baleset következtében elhunyt, kislánya is az autóban ült, de ő túlélte a tragédiát. A vétkes, az incidenst okozó sofőr elmenekült, akit nagy erőkkel keresett a rendőrség. 

M. Pétert végül Szigetszentmiklóson fogták el. A férfinek halált okozó baleset miatt kell felelnie, ráadásul a helyzetét tovább súlyosbítja, hogy segítségnyújtás nélkül lelépett a Rózsa utcai baleset helyszínéről. 

Most a Blikk azt is kiderítette, kicsoda is valójában M. Péter. Azt írják, igazi nehézfiúról, elítélt bűnözőről van szó, többek között felfegyverkezve elkövetett garázdaság és testi sértés miatt is felelnie kellett korábban.

A férfi nem csak részegen, droggal a szervezetében vezetett már kocsit, de kábítószer birtoklása miatt is meggyűlt a baja a törvénnyel.

"Peti nem tisztelt sosem senkit és semmit. Lopások, csalások miatt is volt már ellene eljárás, de a keze is hamar eljárt, agresszív ember. Állandóan verekedett, testi sértések miatt volt már büntetve. Súlyos sérülést is okozott, de felfegyverkezve elkövetett garázdaság is szárad a lelkén, késsel hadonászva okozott sérülést valakinek. Ült is már. Jobb, hogy a baleset helyszínén nem állították meg a civilek, mert nagy valószínűséggel nem hagyta volna magát"

- mondta a férfi egyik ismerőse.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés