Hirdetés

Horror Újbudán: rettegnek a lakók a brutális gyilkostól, aki egy éve végzett Baumann Péter rendőrrel

Nap Híre portré Nap Híre

Egy évvel ezelőtt történt az újbudai rendőrgyilkosság. A ház lakói a mai napig a tragédia árnyékában élnek.

Baumann Péter
Baumann Péter

Üresen áll az a lakás, ahol egykor az az Sz. Szilárd élt, aki brutálisan rátámadt a kiérkező rendőrökre. A vérengzés során az egyik intézkedő rendőr, Baumann Péter meghalt, a támadója szíven szúrta őt.

A ház lakói ma is félelmetes embernek írják le Sz. Szilárdot, akiről többször is panaszkodtak a gondnoknak, de senki sem gondolta volna, hogy a férfi gyilkosságot fog elkövetni. Egy lakó attól is rettegett, hogy a büntetést a férfi a betegségére hivatkozva megússza és vissza fog költözni a házba - írja a Blikk.

Egy ott élő azt mondta a lapnak, hogy a férfi a tragédiát megelőző éjszaka, 2023. január 11-én már dörömbölt a felette lakó nő lakásának ajtaján, akkor azt mondta, nyöszörgést hallott, segíteni akar az idős hölgynek.

Másnap egy kalapáccsal verte szét ugyanennek a nőnek az ajtaját. 

A helyszínre érkező rendőrök közül hárman a társasház folyosóján intézkedés alá vonták a 35 éves férfit, majd megkezdték a férfi bilincselését, aki ekkor hirtelen az intézkedő rendőrökre támadt, ütésekkel és rúgásokkal próbálta akadályozni a kényszerintézkedést. Ennek során a férfi egy 17 centiméter pengehosszúságú késsel a rendőrökre támadt és mindhármójukat megszúrta., Baumman Péter rendőrt a szívénél.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés