Hirdetés

Újabb horrorbaleset, szörnyethalt egy ember az M1-es autópályán

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról beszámoltunk, három gépkocsi ütközött össze Budapesten, az Árpád híd Pestről Budára vezető oldalán szerdán késő este, a balesetben hárman meghaltak és többen megsérültek. Az elsődleges adatok szerint egy forgalommal szemben közlekedő autós több autónak nekiütközött az Árpád híd Pestről Budára tartó oldalán szerdán este 22 óra körül.

A megrázó, emberéleteket követelő balesetről a Katasztrófavédelem posztolt videót, amin jól látni, hogy a helyszínen dolgozott Zacher Gábor is, aki mentőorvosként is dolgozik. 

Arról is írtunk, hogy magyar gyerekek ezrei gyászolják az Árpád hídi tragédia áldozatát, hiszen a borzalmas tragédia egyik áldozata a 31 éves Szeleczki Mónika, kéméndi mesemondó volt.

Most az Index arról ír: összeütközött három kamion az M1-es autópályán, egy ember életét vesztette a balesetben. A sztráda érintett szakaszát teljesen lezárták, torlódásra kell számítani.

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 123-as Győr-Pápa csomópontnál három kamion ütközött össze, a baleset miatt a sztráda ezen oldalát lezárták. A rendőrség közlése szerint a balesetben egy ember életét vesztette, hárman pedig megsérültek.

A rendőrök a szemle és a műszaki mentés idejére az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, torlódásra kell számítani. A Budapest felől érkezők rendőri irányítás mellett a 123-as csomópontban le illetve vissza is tudnak térni az M1-es autópályára.

Az Útinform tájékoztatása szerint nézelődők miatt a sztráda másik oldalán is torlódik a forgalom, így mindkét irányban már több mint 5 kilométer hosszan araszolnak a járművek, ezért aki teheti, válasszon másik útvonalat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés