Hirdetés

Magyar gyerekek ezrei gyászolják az Árpád hídi tragédia áldozatát

Nap Híre portré Nap Híre

A borzalmas tragédia egyik áldozata a 31 éves Szeleczki Mónika, kéméndi mesemondó volt.

Ahogy arról beszámoltunk, három gépkocsi ütközött össze Budapesten, az Árpád híd Pestről Budára vezető oldalán szerdán késő este, a balesetben hárman meghaltak és többen megsérültek. Az elsődleges adatok szerint egy forgalommal szemben közlekedő autós több autónak nekiütközött az Árpád híd Pestről Budára tartó oldalán szerdán este 22 óra körül.

A megrázó, emberéleteket követelő balesetről a Katasztrófavédelem posztolt videót, amin jól látni, hogy a helyszínen dolgozott Zacher Gábor is, aki mentőorvosként is dolgozik. 

Az Új Szó most arról számolt be, hogy a tragédia egyik áldozata Szeleczki Mónika kéméndi mesemondó volt, aki 31 évesen vesztette az életét. A Rákóczi Szövetség Facebook-oldalán közölte, hogy mindkét ártatlan áldozat a szövetség rendezvényszervező munkatársa volt.

Szeleczki Mónika mesemondó versenyeken tűnt fel, majd egyetemi évei alatt a felnőtt hallgatóság körében is sikereket aratott különböző rendezvényeken, pajzán népmesékből összeállított műsoraival, nemcsak idehaza, hanem Magyarországon is. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés