Hirdetés

Hatalmas változás jön a Twitteren - Itt van Elon Musk bejelentése

Garai Kitti portré Garai Kitti

Több olyan funkciót vezetnek be a Twitteren, ami a Messengeren és az Instagramon már rég elérhetők. Elon Musk felveszi a harcot a legnagyobb közösségi oldalakkal. 

Elon Musk a Twitteren kezdte el csepegtetni, hogy milyen új funkciók érkeznek majd oda - írta meg a Blikk. A lap szerint a világ egyik leggazdagabb embere arra készül, hogy bevezetni a rejtett üzenetek funkciót a Twitteren is. A felhasználók bizonyára már jól ismerik ennek előnyeit és hátrányait, ugyanis a Facebookon már régóta működik.

Musk bejelentette azt is, hogy ezentúl hívást is lehet majd indítani a Twitteren, illetve a nagyobb formátumú és fizetős tweetek is elérhetőek lesznek.

„Hamarosan bárkivel cseveghet videó- vagy hanghíváson keresztül a Twitter-fiókjában, így a világon bárhol beszélhet az emberekkel anélkül, hogy megadná a telefonszámát” – írta Musk egy keddi tweetjében.

Musk arról is írt, titkosított közvetlen üzenetek egy bizonyos változata szerdától elérhető lesz a közösségi oldalon, ám azt nem közölte, hogy a hívások titkosítva lesznek-e. A Twitter ezen a héten közölte , hogy a több éve inaktív fiókok eltávolításával és archiválásával megkezdi a platform rendrakási folyamatát

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés