Hirdetés

Bombát robbantott a TV2, hamarosan a csatornán debütál Sebestyén Balázs műsora

Nap Híre portré Nap Híre

Az is kiderült, hogy ki lesz a megújult show házigazdája.

Nagy bejelentést tett a TV2, ugyanis kiderült, hogy egy 20 év után visszatérő párkereső műsor debütál hamarosan a csatornán, aminek korábban Sebestyén Balázs volt a műsorvezetője.  Most az is kiderült, hogy a csatorna Thaiföldön fogja leforgatni a reality-t, amiben természetesen újdonságok is lesznek, ráadásul az is kiderült, hogy

a show új műsorvezetője Kasza Tibi lesz, aki hamarosan a távol-keleti országba utazik a versenyzőkkel együtt, ugyanis heteken belül kezdődik a forgatás.

A Blikk kiemelte, hogy a világhírő Temtation Island, azaz a Kísértés két évtized után tér vissza a tévéképernyőre. Mint írták, ebben a műsorban ismerhette meg az ország például Debreczeni Zitát is. A lap hozzátette, az új formátum lényege, hogy néhány pár elutazik az egzotikus üdülőhelyre, hogy próbára tegyék a szerelmüket. A műsor felvételeinek kezdetekor ugyanis a párosok tagjait külön választják és más-más luxusszállodában kezdik meg a kinti kalandjukat. Rajtuk kívül azonban megannyi szingli nő és férfi érkezik, akiknek az a céljuk, hogy elcsábítsák a kapcsolatban lévőket.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés