Hirdetés

Ledobta az atomot a TV2: újra lesz Győzike Show

Nap Híre portré Nap Híre

Bár a legendás reality először az RTL-en futott, most azonban a TV2-n megy majd.

Annak idején nézettségi rekordokat döntött a Győzike show, amelynek köszönhetően betekintést nyerhettünk a Gáspár család mindennapjaiba. A Győzike Show úttörő volt a saját műfajában, és bár az RTL először csak nyolc epizódot rendelt be, végül 102 rész készült belőle. Ez volt az a produkció, amelynek köszönhetően igazi showmanná vált Gáspár Győző, a családja pedig országos hírnévre tett szert. Két lánya a műsor miatt a kamerák kereszttűzében nőtt fel, a család pedig azóta is folyamatosan szerepel a médiában. 

A műsor 2005-2010-ig volt látható heti rendszerességgel az RTL-en, most pedig - a Blikk információi szerint t – újra visszatér, ám ezúttal a TV2-n. A csatorna meg is erősítette ezt az értesülést.

A TV2 rendkívül színes programkínálattal készül az őszi szezonra. Ennek egyik fontos eleme a reality, amely műfajban több műsort is láthatnak majd a nézők, hiszen új évaddal jön az Ázsia Expressz, a Séfek Séfe, a Kőgazdag fiatalok. Húsz év után újra jön a Kísértés, illetve – a hír igaz – visszatérnek a képernyőre Gáspárék egy ízig-vérig szórakoztató realityben

- közölte a csatorna egy közleményben. Egy, a TV2-höz közeli forrás pedig további részleteket is megosztott a lappal a visszatérő műsor kapcsán: "A TV2 már egy ideje tervezi az újabb Győzike Show-t, s végül úgy döntöttek, az őszi műsorrendbe tűzik képernyőre. Ha minden igaz, nyáron forgatnak majd, és úgy tervezik, hogy néhány héten át napi rendszerességgel vetítik majd a műsort. Győző és Bea már le is szerződött, ám az még kérdéses, hogy a lányaik, Virág és Evelin szerepelnek-e majd. Velük jelenleg is tárgyal a csatorna" – fogalmazott az informátor.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés