Hirdetés

Győzike lerántotta a leplet a Győzike-show-ról

 portré

A Hit rádióban Király Tamás vendégei voltak, Gáspár Győző és Ábrahám Róbert. A beszélgetésben szó esett a Mi is létezünk Alapítvány céljairól, melyet nem régen alapított Győzike. De szó esett különös kulisszatitkokról is a showman nevéhez fűződő reality komédiából. 

Gáspár Győző nevét a Győzike Show-ban ismerte meg az egész ország. Korábban Győző azt nyilatkozta, hogy amikor aláírta a televízióval a szerződést, két dologról nem lehetett beszélnie: a politikai nézeteiről és az Istenhitéről. Arra a kérdésre, hogy miért nem beszélhetett ezekről a műsorban, Győzike őszinte választ adott. 

Nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy miért nem lehet elmondani, hogy melyik pártot szeretem, melyik Istent hiszem… ez az elejétől kezdve el lett nyomva. Azt mondták, nekünk csak a bulvár része érdekes 

– emlékezett vissza a showman. 

Király Tamás kérdésére, mely szerint a show-ban történt dolgok, polgárpukkasztóak voltak és a keresztény erkölcsökkel szembementek, Győzike így felelt:

Az én műsoromban ilyen nem volt, hogy a kereszténység ellen menjek, mert nálam nagyobb hívő tényleg nincs

- mondta Gáspár Győző és hozzátette, hogy a műsorban ugyan volt káromkodás és házasság törés is, de ezek mind megírt jelenetek- a műsor részei voltak. 

Győzike bevallotta, hogy nem az ő fejéből pattantak ki ezek a jelenetek. Komoly csapat állt a műsor mögött és forgatókönyvírók dolgoztak azon, hogy a legnagyobb nézettséget tudják kihozni a Győzike Show-ból. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés