Hirdetés

Pintér Sándor lemondását követeli Magyar Péter, újabb tüntetés jön

Nap Híre portré Nap Híre

Magyar Péter Pécsen jelentette be, hogy y pénteken 18 órára tüntetést szervez a Belügyminisztérium elé, hogy Pintér Sándor lemondását és a kormány távozását követelje.

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, a múlt héten megkezdődött Magyar Péter országjárása. A TISZA Párt alelnöke legutóbb Pécsen járt, ahol többek között bejelentette azt is, hogy újabb tüntetést szervez, ezúttal a Belügyminisztérium elé. 

Megvédjük a gyermekeinket egy olyan kormánytól, ami kereszténynek hazudja magát, de két és fél hónap alatt arra nem volt képes, hogy bocsánatot kérjen az áldozatoktól. Kitüntette a gyanúsítottat, kegyelmet adott az elítéltnek, és nem kért bocsánatot, helyette álságos alaptörvény-módosítást ígérget, miközben újra és újra megtörténik a szörnyűség az intézmények falai közt

- mondta Magyar Péter Pécsen, majd közölte, hogy pénteken 18 órára tüntetést hirdet a Belügyminisztérium elé, hogy Pintér Sándor lemondását és a kormány távozását követelje, szúrta ki a 444.hu.

Korábban a Naphire.hu is beszámolt róla, hogy tíz lehetséges EP-képviselőjelöltet mutatott be Magyar Péter, aki a Tisztelet és Szabadság Pártja (TISZA Párt) EP-listáját is vezeti. Arról is írtunk, hogy a harmadik helyre Tarr Zoltán lelkész került, akinek nem kellett pályázatot benyújtania. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés