Hirdetés

Ők lennének Magyar Péter pártjának EP-képviselői

Nap Híre portré Nap Híre

Kiderült, hogy kik jelentkeztek a TISZA Párt meghirdetett pályázatára, Magyar Péter pedig szerdán bemutatta a jelölteket, akikre már szavazni is lehet.

Tíz lehetséges EP-képviselőjelöltet mutatott be Magyar Péter, akiknek a bemutatkozó videóját már közzé is tették YouTube-on, valamint a mozgalom honlapján megosztották a pályázók életrajzát is. 

Mint ismert, a Tisztelet és Szabadság Pártja (TISZA Párt) EP-listáját Magyar Péter vezeti majd, a harmadik helyre pedig Tarr Zoltán lelkész kerül, akinek nem kellett pályázatot benyújtania. A második helyre pedig a tervek szerint egy női jelölt kerül majd.

Magyar Péter korábban már ismertette, hogy a párt felhívására több mint 500-an jelentkeztek, közülük egy egykori diplomatákból, jogászokból álló, tíztagú testület választott az első körben 30–40 jelentkezőt, majd a második körben már Magyar részvételével a bizottság ezt a csapatot szűrte tovább. A harmadik körben pedig a jelöltek egy-egy videót készítettek, és ezek alapján a Talpra Magyarok! Közösségnek honlapján bárki leadhatja a szavazatát, méghozzá péntek délig - írja a 24.hu.

Egy uniós előrejelzés szerint a Tisza Párt akár három mandátumot is szerezhet.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés