Hirdetés

Tucker Carlson szerint ezért akarják örökre börtönbe zárni Donald Trumpot

Morvay Péter portré Morvay Péter

24 óra alatt 82 millió megtekintést ért el a Twitteren a Fox News volt műsorvezetőjének legújabb adása, amely Trump letartóztatásával foglalkozott.

Carlson szerint Amerika válságának nyilvánvaló példája az, hogy a jelenlegi elnök, Joe Biden kormányzata 

letartóztatta Biden várható legfőbb választási ellenfelét, Donald Trumpot. 

Trumpot már áprilisban is vád alá helyezték New Yorkban egy másik ügyben, de az egy kisebb súlyú, és nehezebben bizonyítható eset. 

Most azonban szövetségi, tehát kormányzati szintű vádemelés miatt vették őrizetbe Donald Trumpot egy Miami-i bíróságon. 

Ujjlenyomatot vettek tőle, rabosították, és ismertették vele a 37 pontból álló vádat, aminek következtében 

Trump élete végéig börtönbe kerülhet. 

Carlson szerint Trump ellenfelei már rég elhatározták, hogy végleg leszámolnak riválisukkal

Próbálták ezt már korábban is, hiszen elnökként is kétszer alkotmányos vádemelési eljárást indítottak ellene, minden alap nélkül. 

Azóta az FBI is elismerte, hogy hamisított hírszerzési aktákat használtak fel Trumppal szemben.

Mindez azonban kevésnek bizonyult, mert Trump a folyamatos médiaellenszél mellett is messze a legnépszerűbb republikánus jelölt maradt, sőt a Washington Post felmérése szerint akár Joe Bident is legyőzheti a jövő évi elnökválasztáson. 

Ezt pedig minden áron meg akarják akadályozni, ezért indították a műsorvezető szerint „a Trump elleni leszámolás” újabb fokozatát. 

Carlson úgy véli, hogy Trump „ősbűne”, hogy teljesen másfajta külpolitikát folytatna, mint a washingtoni politikai elit.

„Véget vetne az ukrajnai háborúnak,

 ami a borzalmas vérontás és pusztítás mellett egyre nagyobb adósságba sodorja Amerikát.” – állítja Carlson, aki személyesen amúgy nem kedveli a volt elnököt, mint arról egy kiszivárgott hangfelvétel tanuskodik.

Most mégis úgy gondolja, hogy az eljárás súlyosan veszélyezteti azokat is, akik nem Trumpra szavaznának, mert a demokrácia alapja, hogy mindenki szabadon eldöntheti, kit támogat a szavazatával.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés