Hirdetés

"Most hagyjátok abba" - Tóth Vera rászólt Tóth Gabira és Krausz Gáborra

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról már korábban is írtunk, hogy Tóth Verát egyáltalán nem érdekli, hogy mi van Tóth Gabi és Krausz Gábor között, az énekesnő ugyanúgy jóban maradt a sztárséffel. Azt is megírtuk, hogy az énekesnő ott volt a Dancing with the Starts döntőjén, hogy Krausz Gábornak és Mikes Annának szurkoljon, s miután a páros megnyerte a táncverseny, hatalmas öleléssel gratulált a sztárséfnek. 

Vera most azt is elárulta, Gábor hívta meg őt a döntőre. "Nagyon jóban vagyunk egymással, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Nagyon kedveljük egymást, a családunk része" - mondta. 

Vera korábban a Palikék műsorábana férjével együtt arról is mesélt, hogy igyekeznek békítő szerepkörben részt venni a Gabi és Gábor közötti vitákban, hogy minél hamarabb minél problémamentesebb legyen mindig. Megjegyezték, mindezt Hannaróza érdekében is teszik. Azt szeretnék, „a lehető legjobb barátságban teljen el, ahogy az a gyerek felnő”.

Tóth Vera a Storynak arról is őszintén beszélt, hogy nemcsak a testvérének, hanem a séfnek is szurkol az életben, s ő tulajdonképpen a békebíró lett. „Haza is kell beszéljek, hiszen a húgom a húgom, és én mind a kettőjüknek szurkolok az életben. Úgy vagyok vele, ha mindez most Gabival történne meg, akkor ugyanúgy itt lennék. Nincs részrehajlás. Én vagyok a békebíró” – mondta az interjúban, szúrta ki a Liner.

Amikor két ember úgy dönt, hogy itt a vége, akkor én is azt tapasztalom, hogy a családtagok valaki felé hajlanak, és ezáltal sokkal rosszabb szituáció alakulhat ki”. Elmondása szerint mindig a normális kommunikációra próbálta ösztönözni a húgát és Krauszt, hogy higgadtabban tudják átgondolni az egymás iránti sérelmeiket és érzéseiket. „Az elején, amikor volt egy-egy felhördülés, én mondtam azt, hogy most hagyjátok abba, mert ennek itt nincs helye” számolt be.

Vera azt mondta, ilyen helyzetben normális, ha elviszik az embert az érzelmek, azonban "a józan ész határain belül." Az énekesnő egyébként úgy látja, Krauszra határozottan jó hatással volt az elmúlt néhány hét.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés