Hirdetés

Oroszlán Szonja drámai vallomása a kamerák előtt: "engem többen hagytak el a Szabó Győző miatt"

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Szabó Győző miatt többen is szakítottak a színésznővel, de más titokra is fény derült az ATV #Bochkor felvételén.

Érdekes témákból ezen a héten sincs hiány az ATV #Bochkor című műsorban, amelyekről a műsorvezető vasárnap este Szandival, Oroszlán Szonjával, Kovács 'Kokó' Istvánnal és Sváby Andrással beszélget. Utóbbi számára is akadt meglepetés, amikor Bochkor Gábor a féltékenység és hűtlenség kapcsán faggatta a vendégeit. “Rengeteg feszkó volt. Engem többen hagytak el a Szabó Győző miatt például, tényleg” - magyarázta Oroszlán Szonja, majd mindenki megdöbbenésére Sváby András felé fordult: “Azt hiszem, te is felmerültél. Hogy én hajózni voltam veled, 25 évvel ezelőtt.” Sváby nem hitt a fülének. “Tényleg? De jó! És miattam elhagyott egy pasi?” - kérdezett vissza, majd a színésznő egész egyszerűen annyit mondott, nem is ismerik egymást Svábyval. “És, - mondom - hányok a hajón…” - próbált Szonja rávilágítani a helyzet képtelenségére, amit Sváby egy poénnal ütött el: “Különben tényleg hánytál!”.

A felvételt követően Oroszlán Szonja a Naphire.hu-nak azt is elmondta, a helyzet talán még rosszabb, mint ahogyan arról a műsorban értekeztek. “A Győző a férjem, a Győző a mai napig a férjem. A taxisok mindig kérdezik, 'hogy van a férjem', meg mondják, hogy mit adjak át neki” - kezdte lapunknak Szonja, majd a kérdésünkre, hogy viseli ezt a párja, határozott választ adott. “Most már az a jó, hogy eltelt X év. Az elején, amikor a Győzővel elkezdtünk dolgozni, a Brigi és Brúnóban még 20 évvel ezelőtt, majd a Valami Amerikában, az akkori párjaim szépen egymás után ezt nem bírták feldolgozni. Most már más azért. Ennyi év távlatából ezt talán már kezdik elfogadni. De sokan tényleg azt hiszik, hogy Szabó Győző a férjem” - magyarázta a színésznő.

S, hogy melyik olasz világsztár fiát verte meg Kovács 'Kokó' István? S, miért voltak Szandinak 40-50 éves osztálytársai, amikor érettségizett? Mindez kiderül, az ATV #Bochkor című műsorból vasárnap este a Heti Napló Sváby Andrással után.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés