Hirdetés

Rászálltak a hatóságok Tóth Gabiékra: a Nébih emberei jelentek meg a táborukban

Nap Híre portré Nap Híre

Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence táborában váratlanul megjelentek a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, azaz a Nébih emberei, hogy ellenőrzést tartsanak. 

Közben kideerült, hogy a hatóságok lakossági bejelentés alapján mentek ki a pomázi Magyar Vár Tábor területén található Egy a ritmusunk nevet viselő táborba, ahol negyven gyermek és több felügyelő is vakációzik. 

"Tudtuk, hogy lesznek rosszindulatú emberek, akik mindent megtesznek azért, hogy ellehetetlenítsenek minket. Kaptunk is egy ellenőrzést a hatóságtól: bejelentés érkezett hozzájuk, hogy mindenképpen menjenek el vizsgálódni Tóth Gabi és Papp Máté Bence táborába" - mesélte a Borsnak Tóth Gabi, aki szerint egyértelmű, hogy a rosszakaróik mindent megtesznek, hogy ellehetetlenítsék őket, szúrtta ki a Femina

Az énekesnő azt is hozzátette, hogy örültek az ellenőrzésnek, ugyanis tudták, hogy minden rendben lesz. "Megkínáltuk őket hideg vízzel, és jó érzés volt hallgatni, hogy mindennek megfeleltünk, sőt nagyon meg is dicsérték a körülményeket" - mondta. 

Az énekesnő arra is kitért, hogy pontosan tudta, hogy valami hasonló történni fog, ugyanis már hozzászokott a rosszindulathoz. "Így hát nekem Tóth Gabiként kétszer annyit kell teljesítenem az élet minden területén csak azért, hogy egyszer elfogadjanak, hogy ne találjanak fogást rajtam és a munkámon a rosszakarók. De semmi baj ezzel" - fogalmazott.

A naphire.hu is beszámolt arról, hogy Tóth Gabiék tábora mennyibe kerül. Mint írtuk, 7 nap 6 éjszakáért nettó 95 ezer forintot kérnek el, amely tartalmazza a szállás, az étkeztetés és a foglalkozások árát is.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés