Hirdetés

Rábízná a gyerekét egy hétre Tóth Gabira? Ennyibe fog kerülni

Nap Híre portré Nap Híre

Tóth Gabi és kedvese, Papp Máté Bence idén nyáron ritmus-, tánc és énektábort szervez. Most pedig az is kiderült, hogy mennyiért vehetnek részt a táborban a gyerekek.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence nemrégiben hatalmas bejelentést tett: ének- és tánctábort szerveznek júliusra Pomázra. A sztárpár azt ígérte, reggeltől estig tartó szuper programokkal készülnek a gyerekeknek, akik 8-tól 18 éves korig jelentkezhetnek a nyári táborba. Mint mondták, szeretnének egy olyan közösséget építeni, ahol a zenén és táncon keresztül akár életre szóló barátságok is szövődhetnek - írja a Blikk

"Hisszük, hogy nagy összetartó erővel bír és megannyi élménnyel teli pillanatot ad egy olyan közösség, ahol egy a ritmusunk. Szeretnénk megismertetni azt az értékekkel teli világot, amibe mi is beleszülettünk és beleszerettünk” - mondta a sztárpár. 

A nyári gyerektáborba csütörtöktől lehet jelentkezni, az énekesnő pedig egy saját weboldalt is megosztott, amely az Egy a ritmusunk névre hallgat, és ahol bővebb információkat olvashatnak a programokról. Eszerint a jelentkezőknek lehetőségük lesz tánc- és énekórákat venni, íjászkodni, lovagolni, tábortüzet rakni, illetve kézműveskedni. Az estéket pedig jurtákban tölthetik majd.

Az is kiderült, hogy mindezért mennyi pénzt kér a sztárpár: 7 nap 6 éjszakáért nettó 95 ezer forintot kérnek el, amely tartalmazza a szállás, az étkeztetés és a foglalkozások árát is.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés