Hirdetés

Tóth Gabi rettenetesen sajnálja saját magát

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Tóth Gabiék Szentendrén vásároltak egy családi házat, ám a költözés egyelőre nem olyan ütemben halad, ahogy azt várták.

Az énekesnő a csalad.hu oldalon friss blogbejegyzést közölt, amiben arról írt, hogy mostanában rájuk jár a rúd, hiszen nemrég még kórházban is voltak a kislánya miatt, később pedig ő maga is beteg lett, így pár napig testvére, Tóth Vera vigyázott Hannarózára. Arról is őszintén írt, hogy az előző lakhelyüket már el kellett hagyniuk, emiatt ők is a testvérénél szálltak meg két napig.

Az albérletet már át kellett adnunk, de a ház még messze nincs olyan állapotban, hogy költözni tudjunk egy háromévessel, így egy panzióban lakunk pár napja. Azt hiszem, nem túlzás, hogy az elmúlt pár hét életem egyik legnehezebb időszaka volt

- fogalmazott a sztár, majd hozzátette: próbálja összerakni az életük szétesett mozaikdarabjait.

Tudom, hogy butaságnak tűnhet, hiszen mi döntöttünk úgy, hogy végre feladjuk a vándoréveket és egy saját otthonba költözünk. Most itt vagyunk már olyan közel a célhoz, és én meg itt siratom az utolsó házat. De be kell vallanom magamnak is, hogy megvisel a tudat, hogy oda már nem megyünk vissza. Fura, mi? Tudom, tudom!

- tette hozzá Gabi, aki kiemelte azt is, hogy jelenleg egy panzióban húzzák meg magukat, dobozókból és zsákokban élnek, ami nagy kihívás számukra - írja a Blikk.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés