Hirdetés

Most először szólalt meg Tóth Gabi új párja, borította is az asztalt

Nap Híre portré Nap Híre

Először szólalt meg a nagy nyilvánosság előtt Papp Máté Bence, akit az egész ország Tóth Gabi új szerelmeként ismert meg. A Fricska együttes táncosa az elmúlt hónapokban őt ért támadásokra is reagált. 

,,Az tényleg nagyon érdekes, hogy mennyi minden hazugságot és hülyeséget írnak rólam, de valahogy ezt már gyerekkoromban megszoktam, mert régen nagyon sokat dadogtam. Akkor nagyon-nagyon kaptam az ívet, sokan kiröhögtek, megbélyegeztek. Akkor már jöttek ezek a lenézések. Fájt, rossz érzés volt, de már akkor megtanultam, hogy ennek nincs olyan nagy alapja és nagyon elítélőek tudnak lenni az emberek" – kezdett bele a 29 éves fiatalember a Blikk szerint. 

,,Azok, akik engem ismernek, tudják és velem vannak. Akik meg nem ismernek... eddig is nagyon sok olyan ember volt, akikkel nem akarok foglalkozni. Ezzel nem lehet mit tenni. Csinálni kell, menni kell előre. Amit csinálsz, az mindig megosztottságot szül" – folytatta. 

Máté kitért a tánckarrierjére is: a születése óta táncol, ami miatt gyakran kifigurázták. A Fricskát pedig azért alapították, mert be akarták bizonyítani, hogy a 21. században is lehet menő a néptánc.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés