Hirdetés

Nem akárki Tóth Gabi új szerelme, II. Erzsébet korábban ezt a kérdést tette fel neki

Nap Híre portré Nap Híre

A Fricska többször fellépett rangos külföldi eseményeken, sőt, 2015-ben négy igennel bejutott a Britain’s Got Talent tehetségkutatóba is.

Tóth Gabiék válásának hírével együtt került ismét a figyelem középpontjába a Fricska Táncegyüttes, miután egyik tagját, Papp Máté Bencét látták kézen fogva sétálni az énekesnővel, sőt, állítólag a férfi az éjszakákat is gyakran tölti a szentendrei házban.  

Most a Femina összeszedte, mi az, amit tudni lehet a 29 éves Papp Máté Bencéről. Mint írják, Moussa Ahmed, Papp Gergely Bálint és Papp Máté Bence 2014 szeptemberében azzal kerültek be a hírekbe, hogy világrekordot állítottak fel Gödöllőn: a három táncos két perc alatt összesen 3937 leütést, illetve csapást ért el, a táncosok hat másodpercenként váltották egymást. 

A Fricska 2015-ben négy igennel bejutott a Britain’s Got Talent tehetségkutatóba, aminek hetedik évadát 2013-ban a magyar Attraction árnyékszínház nyerte meg.  Ugyanebben az évben a magyar képernyőn is bemutatkoztak, hiszen szerepeltek a hazai verzióban, az RTL Hungary's Got Talent című műsorában is. Ezt követően felléptek a Monte-Carlo-rali zárónapján, a riói olimpián, a párizsi Eb-n, New Yorkban az ’56-os szabadságharc évfordulóján. 

Károly király még hercegként 2018. november 14-én ünnepelte a 70. születésnapját, a Buckingham-palota tróntermében pedig a Fricska Táncegyüttes tagjai is felléphettek a brit királyi család és vendégeik, így például a dán király, a görög herceg és az arab világ számos prominens tagja előtt. 

"II. Erzsébet is odajött hozzánk, azt hittem, nagyon nehéz lesz majd velük beszélgetni, de kellemesen csalódtam, közvetlenek voltak, őszintén kérdeztek és érdeklődtek. A királynő megkérdezte, nem fáj-e nagyon a kezünk, ahogy erősen csapjuk a testünket. Mondtuk neki, hogy hozzászoktunk"

 - mesélte korábban Papp Máté Bence.

2019-ben a Fricska Táncegyüttes négy főre bővült, tagjai Papp Gergő, Papp Máté, Popovics Márk és Szabó Dániel. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés