Hirdetés

Tóth Gabiék válása: senki sem érti, mi vezethetett idáig

Nap Híre portré Nap Híre

Derült égből villámcsapásként érte a rajongókat a hír, valószínűleg éppen azért, mert korábban a páros teljesen más képet mutatott magáról.

Nem csitul a botrány Tóth Gabi és Krausz Gábor válása körül: úgy tűnik, a pár 3 éves kislánya, Hammaróza édesapjával van, amíg állítólag az énekesnő új párja, a Fricska Táncegyüttes tagja már rendszeresen a szentendrei otthonban tölti az éjszakákat, ahonnan a sztárséf elköltözött

A Bors szerint a páros korábban úgy beszélt egymásról, mint akik csak apró dolgokon vitáznak, bár azt ők is elismerték, hogy például költözésük körül nem ment minden simán.

"Én ugyan antiszociális vagyok, a beszélgetésünk abból áll, hogy végighallgatom, bólogatok, néha reagálok. Gabi tüzes, de van értelme annak, amit mond, nem üvölt hülyeségeket a vakvilágba. Én pedig felfogom, megértem. Vannak viták, de nagyon jól megvagyunk, vettünk közösen egy házat, tehát nagy baj nincs"

- mondta korábban Krausz Gábor.

"Ha minden alkalommal megsértődnénk egymásra, amikor veszekszünk, akkor már biztosan nem lennénk együtt. De mi jól kiüvöltözzük magunkat, aztán duzzogunk pár órát, majd minden megy tovább. És ezt meg tudjuk ismételni többször is egy héten, de a lényegen nem változtat, a szövetségen, aminek igenis van jelentősége. Igenis fontos, hogy felvettem a nevét, és a mai napig el tudok érzékenyülni, ha a gyűrűmre nézek"

- fogalmazott nemrég Tóth Gabi.

Alig egy hónappal ezelőtt is arról meséltek, hogy mennyire imádják az életüket, hogy milyen jót tett nekik a költözés, így valószínűleg sokan nem gondolták volna, hogy egyetlen pillanat alatt különválnak útjaik. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés