Hirdetés

Tóth Gabi elárulta: ekkor érkezhet a kistesó

Garai Kitti portré Garai Kitti

Tóth Gabi nehéz időszakot tudhat maga mögött, kezdetben nehezen viselte a gyűlöletcunamit, amit az interneten kapott, de családja mindvégig mellette állt, mostanra pedig már megtanulta kezelni ezeket a helyzeteket. Mint mondta, legnagyobb támasza a kislánya, Hannaróza, aki a napokban ünnepelte a harmadik születésnapját.

Ha fáradtabb vagyok, azonnal elkezd másként reagálni. Őszinte vagyok vele, ilyenkor elmondom, hogy hosszú, nehéz napom volt, nem vele van baj, tündéri kislány. Mint minden apróság, ő is magára veszi a dolgokat, épp ezért én azonnal jelzem neki: ez nem az ő hibája. És olyan édes: odajön, és megnyugtat, hogy feküdjek le, megsimogatja a fejemet... Mindezt háromévesen" - kezdte Tóth Gabi, hozzátéve, hogy kislánya mindig leköti a figyelmét, szeretetet és békességet ad. 

Az énekesnő szólt arról is, hogy arra tanítja a kislányát, hogy a világ jó, ezrt mindig mosolyog, mikor hazaér, még akkor is, ha tele van nyilakkal a háta. Szólt arról is, hogy szerinte minden gyermek olyan családba születik, amelyit elbír. 

Tóth Gabinak és férjének, Krausz Gábornak nagy tervei vannak

Hivatkozás másolása

"Vidéken szeretnénk lakni, ahol az ismerőseim nagy része él, ahol lovasprogramok vannak, képzőművészet, ahol fontosak a gyökerek, amiket át tudok adni. Ami olyan, mint amit én hoztam otthonról. Nem a közeli jövőben, de azért tervezzük azt is, hogy legyen Hanninak kistestvére. Két-három év múlva, reméljük, érkezik egy második gyermek, ha Isten is úgy akarja” – idézte Tóth Gabit a Ripost.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés