Hirdetés

Újabb fordulat a családi drámában: Tóth Gabi könnyek között vallott az édesanyjáról

Nap Híre portré Nap Híre

A jelek szerint ismét kezd helyreállni a béke Tóth Gabi és az édesanyja között. 

Tóth Gabi Lékai-Kiss Ramóna vendége volt még júniusban a Titkok Ramónával című műsorban, ahol az énekesnő először beszélt arról, hogy megromlott kapcsolata az édesanyjával a válás és az azt övező botránok miatt – írja a nlc.hu

„A családomba ékeket vert az egész dolog. Pánikrohamom azóta nem volt, hogy Mátéval vagyok. Pedig tavaly januárban egy héten háromszor vitt el a mentő, annyira rosszul voltam. (…) Mindenki azt mondta, hogy szedd már össze magad, neked erősnek kell lenned, mert ott a gyereked, ő a fontos. Remélem, hogy nem veszítettem el, de most még próbálom elfogadni, hogy ő még nem tudta ezt feldolgozni. Az édesanyámról van szó…” – mesélte akkor könnyek között az énekesnő. Most azonban az édesanyja szerencsére újra nyitni kezdett felé. 

„Maradtak még barátaim… Ezt csak azért mondom, mert néhányukat elvesztettem ebben a viharban. A párom, a szülei és az egész családja végig mellettem voltak és tartották bennem a lelket, amikor az szinte csak hálni járt belém. És ott van édesanyám is, aki újra nyitott felém, visszaszereztem a bizalmát. Őt is nagyon megviselte mindaz, ami velem történt, és bár egy pillanatra sem szűnt meg szeretni engem és aggódni értem, egy időre hátralépett. Most újra nyit felém, ami fantasztikus érzés, s amit részben a Sztárban Sztár All Starsnak is köszönhetek” – mesélte Gabi a Borsnak. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés