Hirdetés

Hirtelen megszabadultak Tóth Gabitól, ám aztán újabb fordulat történt

Nap Híre portré Nap Híre

Nagyon gyorsan változnak a dolgok, mintha a szervezők sem tudnák pontosan, mi legyen.

Még mindig lázban tartja az országot a Tóth Gabiék válása körüli botrány: legutóbb arról írtunk, hogy az énekesnő új párjával Horvátországban nyaral, sőt, úgy tudni, Papp Máté Bence családja is velük van. Emellett egy furcsa bejegyzés is feltűnt Gabi Instagram-oldalán, egy új fotót tett közzé magáról. A kép mellé nem írt semmit az énekesnő, mindössze egy napsütéses ikont használt, a posztja alatt pedig a Gladiátor című film betétdala, a Now we are free szól, ami magyarra fordítva úgy szól, hogy "Most már szabadok vagyunk". 

Most újabb furcsaságra lehettek figyelmesek a szemfüles rajongók: korábban kiderült, hogy az énekesnő a Szent István-napi ünnepségen kiemelten fontos feladatot kapott: ő szegi meg az ünnepi kenyeret a koncertje után.

Csütörtökön azonban lekerült Tóth Gabi neve a Magyar Pékszövetség Szent István-napi kenyereinek ünnepélyes megszegéséről, de az énekesnő fellépése továbbra is benne maradt a programtáblázatban. Azóta újabb fordulat állt be az ügyben, Tóth Gabi neve visszakerült a kenyérszegéshez - írja a Promotions

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés