Hirdetés

Botrány az RTL-nél Tóth Andi miatt, döbbenetes jelenet a stúdióban

Nap Híre portré Nap Híre

A VALMAR sztárja nem értett egyet Tóth Andival az X-Faktor forgatásán, ezért Valkusz Milán végül dühösen viharzott ki a stúdióból.

Múlt szombaton indult el itthon az X-Faktor legújabb évada, amelyben szinte teljesen megújult a mentorgárda. Gáspár Laci mellé Tóth Gandi, Majka és Valkusz Milán ült még be, így együtt bírálják a versenyzők produkcióit.

Mielőtt elkezdődött volna a 12. széria, Andi kamerák előtt mondta el a mentortársairól, hogy csak futólag ismeri őket, egyedül Valkusz Milán az, akivel többet beszélgetett, de senkivel nem mélyült el igazán a kapcsolata. A ValMar formáció másik tagjával, Marics Petivel korábban egy párt alkotó énekesnő és Milán között úgy tűnik, a következő adásban már cseppet sem lesz felhőtlen a viszony. Az előzetesből kiderült, hogy míg a fiúnak elnyerte a tetszését az egyik produkció, addig Andi nem adott volna még egy esélyt a versenyzőnek - írja a Blikk.

""Szerintem nincs több sajnos a hangodban, nem..." - mondta Andi, amire Milán teljesen kiborult és azt mondta, hogy "Nehogy elküldd, Andi!". Ezután az asztalhoz csapta a tollát és kiviharzott a stúdióból.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés