Hirdetés

Undorító botrány az X-Faktorban, a büszke anyuka leköpte a zsűritagokat

Nap Híre portré Nap Híre

Az édesanya nem értett egyet a zsűri értékelésével, ezért az indulat hevében a színfalak mögött leköpte Majkát és Tóth Andit.

Fotó: rtl.hu
Fotó: rtl.hu

Nemrégiben elindult az X-Faktor legújabb évada az RTL-en, a zsűrinek pedig idén is sok dolga akadt, ugyanis a válogatókon rengeteg tehetséges és kevésbé tehetséges jelentkezőt kell meghallgatniuk, majd aztán dönteni a sorsukról. Ahogy azt már megszokhattuk, szinte minden válogatón van olyan versenyző, aki kevésbé ért egyet a zsűri véleményével, és azt sem lehet mondani, hogy botrányoktól mentesek ezek az adások. 

A legutóbb például egy 16 éves versenyző miatt robbant ki a botrány, aki nemcsak hogy alulteljesített a színpadon, de még vissza is szólt a mentoroknak, amin aztán Majka nagyon kiakadt - szúrta ki a szeretlekmagyarorszag.hu. "Ha nekem a 16 éves gyerekem eljönne egy ilyen műsorba és ilyeneket mondana, én nagyon mérges lennék. Anyuék, apuék nem mondanak erre semmit?" - tette fel a kérdést a fiatal jelentkezőnek Majka, mire a színfalak mögött a büszke anyuka a felháborodását fejezte ki. 

"Intsél be nekik szívem" - mondta az anyuka, közben pedig a két műsorvezetőnek elárulta, hogy ő beintene a zsűrinek, sőt, le is köpné őket. Miután a 16 éves lány lejött a színpadról, a színfalak mögött az anyuka az indulat hevében még le is köpködte Majkáéket. "A fene ott egye meg a ronda rózsaszín pólóst meg a hosszú hajú nőt” - tette hozzá a nő. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés