Hirdetés

Havas Henrik a víz által körülzárt Kisorosziban ragadt: nagyon kedves, hogy aggódnak, de k**vára nem érdekel

Nap Híre portré Nap Híre

"Boldog-boldogtalan aggódik miattunk" - írta Havas Henrik. Mint ismert, az újságíró harmincötéve él Kisorosziban, amit most a dunai árhullám teljesen elzárt a külvilágtól. Havas pénteken a közösségi oldalán számolt be az árvízhelyzetről, valamint az unokájáról és Orbán Viktorról is írt.

Nagyjából már hétfőn lehetett tudni, hogy hat-nyolc napig Kisoroszi megközelíthetetlen járművel. Kérdeztem az unokámtól, aki negyedik éve a Pozsonyi úti lakásomban vesztegel, mit szólna, ha nagypapa a lakásában húzná meg magát. A válasz: »Imádlak, nagypapa, de nem örülnék neki, mert felborítod az életritmusomat«” – kezdte írását Havas Henrik, amit az Index szúrt ki. 

Havas úgy folytatta, hogy az unokája kereste őt a napokban telefonon, de nem azért, mert aggódott érte, hanem csak a nagymamáját akarta elérni egy, a bridzs pontozásával kapcsolatos kérdés miatt. 

Most őszintén! Én tudom, hogy a gyerek matematikai zseni, de nem lehetett volna az, hogy megkérdezze, élnek-e, halnak-e Kisorosziban a felmenői? Most nem azért, de még Orbán Viktor is eljött Kisorosziba, és pontosan tudom, hogy érdeklődött utánam. Bezzeg az unoka leragadt a társasági bridzs szabályainál. Megjegyzem – ezt már írtam –, boldog-boldogtalan aggódik miattunk, és ez nagyon kedves. Amúgy k*rvára nem érdekel

- jelentette ki a bejegyzésben. Az árvíz kapcsán még arról is, hogy Kisorosziban csak alsó tagozat van, így akik felső tagozatra járnak, azoknak át kell járniuk egy másik településre iskolába, azonban ez az árvíz idején nehézkes feladatnak tűnik. Havas ugyanakkor hozzátette, hogy senkinek nem akarja elvenni a kedvét attól, hogy Kisorosziba látogasson. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés