Hirdetés

Erős fájdalmakkal vitték kórházba az ATV műsorvezetőjét: azonnal megműtötték

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Saját felelősségére hagyta el szombaton a kórházat, ma így élő adást vezethet, azonban újabb műtét vár rá a közeljövőben. Török Rékát a Naphire.hu telefonon, az otthonában érte utol vasárnap délelőtt.

Mint ahogyan azt korábban megírtuk, Sváby András a családjával nyaral, így őt a héten Török Réka, a Heti Napló riportere helyettesíti a héten műsorvezetőként. Pénteken este azonban megműtötték. “Kedden kezdődött, egy soha addig nem tapasztalt fájdalommal” - kezdte a Naphire-hu-nak az ATV munkatársa. 

“Iszonyatosan begörcsölt a hasam, sugárzott a hátamba, a mellkasomban, mindenhova. Nagyon megijedtünk, a férjem is, a kislányom is és először arra gyanakodtunk, biztos valami gyomorprobléma. El is mentem egy gyomortükrözésre, de ott megnyugtattak, hogy nincs semmi baj, csak egy kis reflux. Savlekötőt kaptam, azt mondták jobb lesz, de nem lett” 

- folytatta Török Réka, majd azt is hozzátette: csütörtökön, ilyen fájdalmak között forgatta le a riportját. “Azt hittem, megőrülök” - mondta arról a napról.

Aznap éjszaka már aludni sem tudott, így, ilyen állapotban írta meg a riportja szövegét. Másnap így a Honvédkórházban kötött ki. Már a vérvételből kiderült, súlyos gyulladás van a szervezetében, az ultrahang pedig kimutatta, sok epeköve van. “Abból az egyik elindult és szépen el is akadt és ez okozta a rohamot” - magyarázta lapunknak Réka. “Már haza se engedtek, azt mondták, már este megműtenek. Ez egy olyan akkut probléma, amit ha nem kezelnek rögtön, akkor abból egy komoly hasnyálmirigy gyulladás is kialakulhat. Úgy már hetekig elhúzódhatott volna a kezelésem” - magyarázta Réka, akit másnap, szombaton végül a saját kérésére engedtek csak haza. Így vasárnap este ő helyettesítheti Sváby Andrást a Heti Naplóban. De újabb műtét vár rá.

“Lesz egy epehólyag műtétem is, addig szigorú diétára fogtak. Remélhetőleg azután egy életre megoldódik a problémám” - folytatta Török Réka a Nap Hírének, aki azt is elárulta, egy diéta vezethetett idáig. “Túl vagyok egy fogyókúrán, egy jó pár hónapos koplaláson - ez is okozhatta ezt. Én, ha fogyókúrázok, sosem szakszerűen, hanem koplalok. Ez eléggé megterhelte a szervezetemet, és ez lett a következménye. Megtanultam a leckét, ezentúl sokkal jobban figyelek magamra” - tette hozzá Réka. Az ATV Heti Napló vasárnap este került képernyőre a Híradó után.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés