Hirdetés

“Leoldott az agyam az otthoni világról” - Sváby Andrást egy egzotikus helyen értük utol

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

“Nagy kaland vár ránk, ha minden összejön” - írta ki a párjával és gyermekével közös képéhez vasárnap, a Naphire.hu ezután nem akárhol érte utol a Heti Napló műsorvezetőjét.

Fotó: Sváby András

Boldogan mosolyog a kamerába Sváby András kedvese, Andi és kisfia, Milán társaságában. A képet a Liszt Ferenc repülőtérről posztolták, így nem volt nehéz kitalálni: utazik a család. Közel ezer like és tucatnyi jókívánság sorakozik a fotó alatt, friss hír azonban azóta sem érkezett, így a Naphire.hu megcsörgette az ATV emblematikus arcát, aki még a világ túlsó végén is felvette a telefonját. Sőt, elárulta azt is, milyen kalandra adták a fejüket. “Elmentünk egy hétre hármasban a Milánnal és Andival” - erősítette meg a kommentelők gyanúját, majd néhány részletet is megosztott lapunkkal.

“Most egy hajón vagyok a Karib-tenger közepén éppen, körülöttem az óceán. Elképesztően szép helyeken járunk” - áradozott Sváby. “Miamiban szálltunk fel erre a tengerjáróra, voltunk a Bahamákon, megyünk Jamaikába, Haitira, ami nem a legbiztonságosabb hely a világon, de egy elzárt részen leszünk, egy olyan partszakaszon, ami ennek a hajóstársaságnak a saját strandja. Teljesen leváltunk az otthoni életről és élvezzük a pihenést” - folytatta a Naphire.hu kérdésére, és azt is hozzátette: utazással együtt kilenc napot van távol, így a Heti Napló nézőinek sem sokáig kell már őt nélkülöznie.

Fotó: Sváby András

“A jövő héten már otthon leszek sajnos. Egy kicsit leoldott az agyam az otthoni világról, időnként belenézek a hírekbe, de most távolinak tűnnek. Szokták mondani, hogy mindenhol jó, de a legjobb otthon - ezt most nem érzem” 

- mondta a hírek szerelmese, ami egyértelmű jele, végre tényleg sikerül kikapcsolódnia és nem az újabbnál újabb sztorikat keresi a távoli kontinensen. Ehhez feltehetően nagyban hozzájárul, hogy a párja, Andi és kisfiuk, Milán is vele van. S ha ez nem lenne egyértelmű, elég csak róluk kérdezni őt. “Milánnak ez egy életre szóló élmény. Olyan gyönyörű helyeket lát, meg olyan szórakozás neki ez az egész - 0-24-ben boldog. Fülig ér a szája, egyre barnább a bőre, csodálatos helyeken fürdik, lubickol és csúszdázik” - fogalmazott a büszke apuka.

De így is volt némi okuk az izgalomra, András és kisfia ugyanis olyan nagy hullámok közé keveredett a tengerben, hogy egy pillanatra az egyébként jó úszó Sváby is megijedt. 

“Olyan irgalmatlan nagyok voltak a hullámok, hogy egy pillanatra kiragadta a kezemből a gyereket. Volt rajta karúszó, de azt is letépte róla a víz. De utána vetettem magam. Nem volt nagy krimi, de azért megmutatta a víz és a hullám az erejét” 

- mesélte a Naphire.hu-nak Sváby András.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés