Hirdetés

Toroczkai nagy leleplezése volt a buszos üldözés?

Nap Híre portré Nap Híre

Dúró Dóra szerint Magyarországon nincs is szükség azokra a környezetszennyező beruházásokra, amelyekhez a kormány tízezerszám hoz be vendégmunkásokat. 

Múlt héten a vendégmunkások miatt ismét tiltakozni kezdett a Mi Hazánk, miután kiderült, a közpénzzel támogatott Nagy-Magyarország Parkban is indiai vendégmunkásokat szállásoltak el. Akkor Toroczkai László, a Mi Hazánk politikusa a TikTok-oldalára is feltöltött egy videót ezzel kapcsolatban, amelyben egy buszt üldözött, amelyben vendégmunkások utaztak - idézi fel az atv.hu

Az esetre most a párt másik politikusa, Dúró Dóra reagált az ATV Start című műsorában. Szerinte Toroczkai a videójában óriási leleplezést hajtott végre. Mint mondta, Magyarországon nincs is szükség azokra a környezetszennyező beruházásokra, amelyekhez a kormány tízezerszám hoz be vendégmunkásokat. 

"A kormány mást csinál, mint amit mond, azt kommunikálják, hogy megvédik a bevándorlástól a magyarokat, miközben ezer, tízezerszám hozzák be a vendégmunkásokat, helyette a munkanélkülieket kellene visszavezetni a rendszerbe"

- mondta a Mi Hazánk alelnöke.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés