Hirdetés

"Drága Kátya!" - csodálatos búcsú és megrendítő gesztus a tragédia után néhány órával

Nap Híre portré Nap Híre

Az egész országot megrendítette a péntek reggeli szomorú hír, miszerint hosszantartó, súlyos betegség után elhunyt Tompos Kátya

A 41 éves korában elhunyt színésznőtől megható sorokkal búcsúzott az Operettszínház és a Madách Színház is. 

"A Budapesti Operettszínház társulata mély megrendüléssel értesült arról, hogy Tompos Kátya Jászai Mari-díjas és Junior Prima-díjas színésznő, énekesnő ma hajnalban elhunyt. Tompos Kátya a Színház- és Filmművészeti Egyetemen 2005-ben, Kerényi Imre operett-musical szakos osztályában szerzett diplomát. Számos egykori osztálytársa, Dolhai Attila, Kerényi Miklós Máté, Nádasi Veronika, Nagy Lóránt és Peller Anna is láthatók a Budapesti Operettszínház előadásaiban. A színház vezetése és társulata őszinte részvétét fejezi ki Kátya családjának. Drága Kátya, nyugodj békében, emlékedet megőrizzük szívünkben!"

- olvasható az Operettszínház közleményében.

"Mélyen hittünk abban, hogy ezeket a sorokat sosem kell megírnunk. Reméltük, hogy nem kell többé azt mondanunk egyetlen új szereposztás készítésénél sem, hogy Te lennél a tökéletes választás, de most nem tudsz jönni… A végsőkig bíztunk a gyógyulásodban, és csak remélni tudjuk, hogy érezted a szeretetünket. Felfoghatatlanul kevés időt töltöttél velünk. Isteni tehetséged, rendkívüli humorod és a belőled áradó kedvesség itt marad velünk. Szeretünk, Kátya!"

- ezt pedig a Madách Színház tette közzé a Facebook-oldalán.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés