Hirdetés

Összetört a szívünk Tompos Kátya és Rudolf Péter csodálatos közös videóját nézve

Nap Híre portré Nap Híre

Egy 2010-es felvétel látott napvilágot Tompos Kátyáról és Rudolf Péterről, ahogy együtt játszanak a Beugró című műsorban. 

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, hosszantartó betegség után múlt péntek hajnalban meghalt Tompos Kátya. A tragikus hírt Puskás Tamás, a Centrál Színház igazgatója közölte az Indexszel. A Jászai Mari-díjas, Junior Príma díj és Arany Medál díjazott színésznő 41 évet élt. 

Mint ismert, május elején az egész országot sokkolta a hír, hogy Tompos Kátya ritka daganatos betegséggel küzd. A színésznő külföldi kezelésére a Fábián Juli Alapítvány gyűjtést szervezett, a minap pedig még arról számoltunk be, hogy sikeresen összegyűlt a szükséges összeg... 

Az énekesnőt a családja, barátai és rajongói mellett a kollégái is gyászolják, például Tóth Gabi mellett ByeAlex is, az X-Faktor egykori mentora. Az énekes a Facebook-oldalán emlékezett meg a színésznőről. Nemrég pedig Peller Mariann és Kamarás Iván részletezte, hogy milyen csodálatos művész volt. 

Prózai, zenés, drámai és humoros darabokban egyaránt megállta a helyét, sőt ha kellett, improvizált. A rögtönzések műsorában is megcsillogtathatta a tudását, ugyanis 2010-ben ő is feltűnt a Novák Péter vezette Beugróban. Köztudott, hogy Rudolf Péter, Pokorny Lia, Kálloy-Molnár Péter és Szabó Győző az improvizációs műsorral új műfajt teremtett a televíziózás világában itthon, ebbe kóstolhatott bele Kátya is egy adás erejéig vendégszereplőként – írja a Blikk.

Előkerült egy 14 évvel ezelőtti felvétel a zsebszöveg nevezetű játékról, amiben Rudolf Péterrel ketten voltak láthatóak. Ebben éppen egy hipochonder beteget játszik a színésznő, aki arról próbálja meggyőzni a partnerét, hogy biztosan beteg. A videót ide kattintva lehet megtekinteni. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés