Hirdetés

"Ilyen a showbiznisz" - Apró hiba miatt Tom Hollandernek akarták utalni Tom Holland álomfizetését

Nap Híre portré Nap Híre

A szintén brit színész meglepődött, amikor megkapt a csekket.

Tom Hollander-t korábban nem igazán keverték össze senkivel, egészen addig, amíg meg nem jelent a köztudatban a szintén brit színész, Tom Holland, aki a Pókember-filmeknek köszönhetően szerzett világhírnevet magának. A két színész neve nagyon hasonló, mindössze két betű a különbség. Azonban külsőre nagyon is különböznek egymástól, márcsak a koruk miatt is.

Az 56 éves Hollander nemrég Seth Mayers talkshowjának a vendége volt, ahol elmondta, előben nem szokták összekeverni a fiatal kollégájával, ám mindig szkeptikusan kezeli, amikor azzal lépnek oda hozzá, hogy a gyermeke szeretne vele találkozni. A Büszkeség és balítélet, valamint a Fehér Lótusz sztárjával nemrég egészen őrült dolog történt.

A műsorban Hollander elmesélte, hogy rövid ideig ugyanaz az ügynökség képviselte őket és felidézte, hogy éppen önelégen üldögélt egy barátja színházi előadásán a 30 ezer fontos fizetésével, amikor váratlanul kapott egy emailt, amiben arról tájékoztatták, hogy megkapta az első jegybevételi bónuszát a Bosszúállókért.

Több pénz volt mint amit én valaha… egy hétjegyű szám volt! Akkor volt 20 éves. Nagyon gyorsan elpárolgott az önelégültségem. De hát ilyen a showbiznisz

- mondta nevetve a sztár, amit a 24.hu idézett.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés