Hirdetés

Pókembernek képzelhette magát, a tetőről lelógva kopogtatott a nyolcadik emeleti ablakon az óbudai férfi

Nap Híre portré Nap Híre

Kábítószert fogyasztott, és meg akarta lesni a barátnőjét, hogy másik férfival tölti-e az éjszakát.

Az óbudai rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy a férfit, aki még október elején órákig kopogtatott egy nyolcadik emeleti konyhaablakon – kívülről,  egy kötélen lógva - írja a Police.hu.

A rendőrség közleménye szerint az 52 éves férfi kötéllel biztosította magát a tízemeletes társasház tetején, majd leereszkedett egy nyolcadik emeleti lakás ablakáig. Itt leült a külső párkányára és órákig kopogott az ablakon.

Az óbudai járőröket a hajnali órákban értesítették az esetről, ők a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével bejutottak a lakásba, ahol akkor nem tartózkodott senki. A férfit a konyhaablakon keresztül behúzták a helyiségbe, majd intézkedtek vele szemben. Tettét azzal magyarázta, hogy kábítószert fogyasztott, és meg akarta lesni a barátnőjét, hogy másik férfival tölti-e az éjszakát.

A férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányságán állították elő, ahol kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés