Hirdetés

Első élő adása volt az ATV-n: valóra vált Tokár Tamás rémálma

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Átesett a tűzkeresztségen Tokár Tamás, aki csütörtöktől az ATV Start csapatát erősíti műsorvezetőként. A tapasztalt tévés az első munkanapját követően nyilatkozott a Naphire.hu-nak és elárulta azt, amiről nem lehetett fogalma egy tévénézőnek sem. Megtörtént vele ugyanis az, amitől rettegett.

Naphire.hu: Túl az első adáson - hogy sikerült, milyen érzések kavarognak benned?

 

Tokár Tamás: Nagyon nagy kulissza titkot árulok el, életemben először fordult elő ilyen, hogy egy darab órát sikerült ájszaka aludnom, de nem az izgalomtól. Én ugyanis soha nem izgulok élő adás előtt. Most egy dologtól izgultam, hogy tudjak aludni. És egy órát sikerült. Elszenderedtem, de nem aludtam mélyen - tényleg nem aludtam semmit, csak háromtól körülbelül 4-ig. És így indultam el, de olyan stresszben, amilyet talán még soha nem éreztem. Nyilván az ember fél a kudarctól és úgy éreztem, itt most bizonyítanom kell. A csatornának, a nézőknek, és magamnak is. És egy óra alvással nekivágni egy élő műsornak - nekem már minden megfordult a fejemben, hogy most mi lesz.

Naphire.hu: Ennyi év a kamera előtt és mégis?

 

Tokár Tamás: Abszolút nem volt tapasztalatom sem ilyen műsorban, sem abban, hogy lehet egy órát aludni, sem abban, mit lehet így csinálni másnap. És ez a három dolog adrenalin bombaként működött  és végül pozitív energiákat adott, így csináltam végig. Jól éreztem magam közben és remélem a nézők is megkedvelnek.

Naphire.hu: És milyennek látták mások? Kaptál visszajelzéseket?

 

Tokár Tamás: Csak jókat. Nyilván volt benne olyan, ami megfontolandó, de olyan, hogy esetleg valami nem sikerült jól, vagy kifejezetten rossz lett volna, olyan nem. És ezt én sem éreztem, pedig én nagyon kritikus vagyok magammal szemben. Egy-kettő beszélgetést visszanéztem és azt vettem észre, hogy nagyon-nagyon koncentrálok, valószínűleg nem azért, hogy ne aludjak el, hanem nehogy leálljon valamelyik szervem, és ne boruljak rá az asztalra - bár annak is lett volna hírértéke. (Nevet) De örülök, hogy ez nem történt meg. Viccet félretéve, nagyon jól éreztem magam, sokat segítenek a kollégák és köszönöm a csatorna vezetésének is a támogatását.

Naphire.hu: Aktívan részt veszel a műsor szerkesztésében is? Mennyit foglalkozol a másnapi vendégekkel?

 

Tokár Tamás: A témák kiválasztásában nem veszek részt, javaslatom persze lehet, de azért én még új vagyok. Az első adásom előtti nap öt órán keresztül jegyzeteltem. Láttam azt, hogy nagyjából mi lesz másnap, és az alapján készítettem egy jegyzetet, hogy nagyjából én mit csinálnék, miről beszélnék ezekkel a vendégekkel. És ez most elég hosszú lett - nyilván az öt óra az nem normális. Lesz ez majd kevesebb. Nagyon szeretek alaposan felkészülni, mindenre - ha esetleg kevesebbet beszél a vendég, másfelé terelődik a beszélgetés, akkor legyen azzal kapcsolatos kérdésem is. Az élő műsor mindig kiszámíthatatlan, de pont emiatt szeretem.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés