Hirdetés

Titokzatos dolog készül, Orbán Viktor perceken belül rendkívüli beszédet intéz a magyarokhoz

Nap Híre portré Nap Híre

A miniszterelnök élőben beszél az Országgyűlésben néhány perc múlva.

Az Orbán-kormány az elmúlt napokban durva agresszióra figyelmeztetett és a nyugdíjasoknak is üzent. Most Havasi Bertalan az atv.hu-nak megerősítette : a miniszterelnök felszólal ma a parlamentben napirend előtt.

Ezzel hivatalossá vált: a miniszterelnök felszólalásával veszi kezdetét az őszi parlamenti ülésszak. A miniszterelnök sajtófőnöke, Havasi Bertalan munkatársunk kérdésére megerősítette, hogy a kormányfő ezúttal is beszél az Országgyűlésben napirend előtt.

A miniszterelnök legutóbb zárt körben Esztergomban, a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülésén beszélt. Ott a képviselőknek a beszédében a Magyar Nemzethez kiszivárgott információk szerint azt mondta:  az idei év arról fog szólni, hogy Magyarországot térdre akarják kényszeríteni ellenfelei, akik elvennék hazánk szuverenitását.

Orbán Viktor arról beszélt: „az idei évnek hatalmas tétje van, ugyanis a Soros-birodalom, megerősítve a kormányzó amerikai demokratákkal, Góliátként indít támadást az európai országok többségében a jobboldali média és sokszor pénz nélkül politizáló lelkes nemzeti pártok ellen”.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés