Hirdetés

Irgalmatlan botrány tört ki Timothée Chalamet hasonmásversenyén, a rendőrségnek kellett beavatkozni

Virág Sára portré Virág Sára

Timothée Chalamet vasárnap meglepetésszerűen bukkant fel Manhattanben a saját hasonmásversenyén, amelyen több száz rajongója gyűlt össze. Az esemény azonban hamar botrányba fulladt, a végén a rendőröknek kellett közbeavatkozniuk. 

A testőrei kíséretében érkezett színész egy darabig viccelődött és fotózkodott a hasonmásaival, akik közül sokan a "Willy Wonka" és a "Dűne" filmekben játszott karaktereinek öltöztek. Kicsit később azonban, amikor a hasonmások elkezdtek feszíteni és vonulgatni a Washington Square Parkban, a rendőrség elrendelte a rendezvény feloszlatását és egy  500 dolláros bírsággal is "megajándékozta" a szervezőket. Mint mondták, a rendezvényt senki nem engedélyezte.

Az egyik résztvevőt bilincsben vitték el a rendőrök, bár azt nem közölték, hogy miért, csak annyit mondtak, hogy vádat fognak emelni ellene. Anthony Po, az esemény szervezője úgy fogalmazott az AP News szerint, hogy annak idején az egész egy buta viccnek indult, mára azonban már nagyon kinőtte magát. A szervezők az elmúlt napokba rengeteg szórólapot is kiosztottak, amelyeken reklámozták az eseményt. E szerint a győztes ötven dollárt nyert volna. 

A feloszlatott tömeg végül egy közeli játszótéren tartotta meg a versenyt, amelyen egy győztest is sikerült hirdetni. A szerencsés nyertes Miles Mitchell lett, egy 21 éves Staten Island-i lakos, aki lila Willy Wonka ruhába volt öltözve és cukorkával dobálta a tömeget. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés