Hirdetés

Szívszaggató hír érkezett: összeomlott a gyásztól a népszerű énekesnő, elhunyt az unokahúga

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, Madison De La Garza, aki korábban Született feleségek című sorozatban szerepelt Eva Longoria gyermekeként, Juanitaként, szeptemberben jelentette be, hogy első gyermekével várandós. A most 22 éves lány Demi Lovato féltestvére, és maga az énekesnő is rajta van a terhességet bejelentő fotók egyikén, amit a fiatal anyuka osztott meg az Instagram-oldalán. Az apa De La Garza 27 éves párja, Ryan Mitchell.

Most azonban szörnyű hír érkezett, ugyanis Madison De La Garza az Instagram-oldalán osztotta meg a tragikus hírt, miszerint szeptember 27-én sürgősségi császermetszést kellett végrehajtani rajta. 

"Ryan és én pedig először és utoljára tarthattuk a kezünkben a kislányunkat. Köszönjük neked, Xiomara, a legtökéletesebb angyalnak ott, a mennyekben, hogy szülőkké tettél minket. Anyuci és apuci szeret téged, édes kislányom"

- olvasható a szívszaggató poszt a közösségi oldalán, amit a Bors idézett.

Demi Lovato megható sorokkal üzent testvérének, a bejegyzés alatt kommentszekcióban: "Annyira szeretlek, Xiomara. Egy angyal a szó minden értelmében. Örökké a nénikéd leszek". A Grammy-jelölt énekesnő később a saját Instagram-oldalán is megosztotta a lesújtó hírt:

"Nyugodj békében, gyönyörű, tökéletes unokahugicám, Xiomara. Hálás vagyok, amiért a kezemben tarthattalak. Mindörökké a nénikéd leszek"

- írta a megrendítő sorokat Demi Lovato.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés