Hirdetés

Irtózatos haragra gerjedtek a szurkolók, elegük van Szoboszlai csapattársából

Nap Híre portré Nap Híre

A középpályás állandó sérülései miatt többen a távozását követelik.

Fotó: Facebook

A Bayern München csapatával korábban BL-győztes középpályás, Thiago Alcantara tavaly csípősérülés miatt 9 hónapra kidőlt, és ebben a szezonban az Arsenal elleni meccs kivételével még nem lépett pályára. A londoniak ellen 3-1-re elveszített rangadón Thiago csak az utolsó öt percre állt be, ám úgy tűnik, ismét megsérült. A spanyol válogatott sztár a mérkőzés után izomfájdalmakra panaszkodott, így elképzelhető, hogy egy darabig megint nem számíthat rá Jürgen Klopp

A technikás középpályás szerződése idén nyáron jár le, ám a Liverpool-szurkolók közül többen is azt akarják, hogy mihamarabb távozzon, hiszen sorozatos sérülései miatt nem lehet stabilan számolni vele.

"Már tavaly nyáron meg kellett volna szabadulni ettől a sérülésekre egyfolytában hajlamos csávótól" 

- idézte a Mandiner, miként dühöngött egy drukker az X-en. "Imádom őt, de könyörgöm, ne hosszabbítsunk vele szerződést. Ez, amit művel, már csak trollkodás" - jegyezte meg egy másik bosszús kommentelő.

A 32 éves játékos tulajdonképpen Szoboszlai Dominik posztriválisának tekinthető, így az esetleges távozásával a magyar válogatott középpályás még a jelenleginél is több szerepet kaphat Jürgen Klopptól a jövőben.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés