Hirdetés

Klopp után Szoboszlai is távozik a Liverpooltól? Most kiderült, mit tervez

Nap Híre portré Nap Híre

Szoboszlai Dominik ügynöke, Esterházy Mátyás beszélt az angol klubnál törtánt edzőváltás hatásairól. A menedzser úgy véli, Szoboszlai új helyzetbe kerül Jürgen Klopp távozása miatt, és arra is fény derült, hogy ez mennyire befolyásolja a magyar válogatott jövőjét a klubnál.

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, távozik a Liverpooltól Jürgen Klopp. A német edző 2015 októberében vette át a csapatot, de most úgy döntött, hogy befejezi liverpooli pályafutását. 

Szoboszlai Dominik már évekkel ezelőtt azt mondta, hogy Jürgen Kloppot tartja a világ legjobb edzőjének és nagyon szeretne vele együtt dolgozni. A magyar válogatott csapatkapitányának valóra is vált az álma egy kis időre, azonban a tervezettnél sokkal előbb, egyetlen szezon után véget ér a közös munkájuk. 

Jürgen nyilván nagyon komoly szerepet játszott abban, hogy Dominik most Liverpoolban van. Olyan dolgokat tanult tőle már eddig, és fog a következő fél évben is tanulni, amik utána nagyon komoly útravalóként fognak szolgálni a hátralévő életében. De a futball ilyen, meg kell próbálni együtt élni vele. Sőt, muszáj együtt élni vele. Hiszen bármikor előfordulhat, hogy az edzőt elküldik vagy saját döntéséből megy el. Ez egy nagyon egyedülálló és érett döntés, egy olyan helyzetet teremt a klub körül, amivel rövid távon nagyon nehéz, de hosszú távon nagyon könnyű lesz együtt élni

- mondta Esterházy Mátyás, aki szerint világos minden, nincsenek találgatások, az egyetlen kérdés csupán, hogy ki fogja átvenni Klopp helyét. "Szerintem olyan pozitív érzelmeket is felszabadíthat a játékosokban, amik miatt nagyon várom a szezon második félévét" - tette hozzá nb1.hu Magyar Aranylabda-díjátadóján a menedzser, írja az Origo.

A Liverpoollal foglalkozó hírportálokon az Esterházy-nyilatkozatból azt szűrték le, hogy amiatt nicns ok aggódni, hogy Szoboszlai távozna a Liverpooltól. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés