Hirdetés

"A legrosszabbra gondoltam" - rettenetes perceket élt át a magyar mulatóssztár kedvese

Nap Híre portré Nap Híre

Tekknő Miki szívinfarktus miatt lett rosszul, párja most amikor csak lehet, vele van.

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, hétfőn reggel szívinfarktust kapott az MC Hawer és Tekknő mulatós formáció énekese, Benyó Miklós. Mint kiderült, az énekes épp a kedvesével, Császár Adriennel közös kávézójukban tartózkodott, amikor rosszul lett és mentőt kellett hívni hozzá. 

Adrienn a Blikknek azt mondta, Miki pánikbeteg, először azt gondolták, csak emiatt lett rosszul, ám a háziorvos tanácsára azonnal tárcsázták a 112-t. 

Az énekest a kórházban azonnal betolták a műtőbe, kedvese pedig a folyosón várta rettegve, mi lesz. Miki szerencsére már jobban van, amikor csak lehet, Adrienn vele van. 

"Amikor kiderült, hogy hátsófali infarktusa van, a legrosszabbra gondoltam, de szinte fel sem tudtam fogni a helyzetet. Az orvosok szerint az ilyen infarktust elszenvedők kilencven százaléka nem éli túl. Miki a szerencsés tíz százalékba tartozik, amiért nagyon hálás vagyok a sorsnak"

- fogalmazott Adrienn.

A nő szerint kedvese, akivel húsz éve együtt vannak, nem stresszelős típus, ám az utóbbi időben kijutott nekik a problémákból: az énekes édesanyja komoly műtéten esett át, és a ház körül is voltak gondok.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés