Hirdetés

Mi történik? Elárasztották Taylor Swift rajongói ezt a londoni kocsmát az új albuma megjelenése óta

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Egy dél-londoni kocsma - amelyet Taylor Swift az új albumának egyik számának címében is megnevezett -, tulajdonosa "őrültnek" nevezte a rajongók reakcióit a zeneszám megjelenése után.

A Vauxhallban található Black Dogot elárasztották az énekesnő rajongói, miután megtudták, hogy a dalt ez a szórakozóhely ihlette. Lily Bottomley rendezvényszervező "elképesztőnek" és "elsöprően pozitívnak" nevezte a Swiftiek eakcióját - írja a BBC.

A The Black Dog a 17. szám a The Tortured Poets Department című albumon, amely a múlt héten megdöntötte a Spotify rekordját az egy nap alatt legtöbbet streamelt albumok között.

A BBC-nek nyilatkozva Bottomley elárulta, hogy Taylor Swift korábban maga is járt a kocsmában, és elmondta, hogy a hely mostantól Swift-témájú hamburgereket és koktélokat kínál majd a vendégek számára.

"Egyszerűen imádjuk, annyira jó móka volt. A sok figyelem eléggé megvisel minket, de nem is lehetnénk boldogabbak"

- tette hozzá Bottomley. A dal első részében így szól a szöveg: "And so I watch as you walk into some bar called The Black Dog, and pierce new holes in my heart", ami magyarra fordítva így szól: "És végignézem, ahogy besétálsz a The Black Dog nevű bárba, és új lyukakat szúrsz a szívembe".

A 34 éves, tizennégy Grammy-díjjal rendelkező énekesnő arról énekel, hogy kiszúrta exét - aki elfelejtette kikapcsolni a telefonján a helymegosztóját -, amint bemegy a szórakozóhelyre.

Arra a kérdésre, hogy a kocsma miért volt ennyire vonzó a globális szupersztár számára, Bottomley azt mondta, hogy "a The Black Dog egy gyönyörű kocsma a környéken".

"Nagyon kicsi és nagyon hangulatos, így el tudom képzelni, hogy a szomszédság, a közösség vonzó számára" - mondta Bottomley, hozzátéve, hogy az új albumot a megjelenése óta megállás nélkül játsszák a kocsmában. "A rajongók énekelnek [közben], elképesztő".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés