Hirdetés

Videó: Sikoltozó rajongók, sokkos állapotba került Taylor Swift: 10 év után összeállt a legendás fiúcsapat

Nap Híre portré Nap Híre

Az MTV Video Music Awards (VMA) díjátadóján 10 év után összeállt az *NSYNC, amely át is adott egy díjat Taylor Swiftnek.

Az *NSYNC kedd a 2023-as MTV Video Music Awards-on lépett közösen színpadra, ahol ők adták át a legjobb popdalnak járó díjat. Az újraegyesülés volt az első alkalom, hogy Justin Timberlake, JC Chasez, Joey Fatone, Lance Bass és Chris Kirkpatrick együtt álltak színpadra a 2013-as MTV Video Music Awards óta.

"Csak azt akartuk mondani, hogy köszönjük az MTV-nek és különösen nektek, srácok" - mondta Joey Fatone, miközben a rajongók sikoltoztak. "Nagyon köszönjük mindannyiótoknak, hogy mindig támogatjátok a kedvenc zenei előadóitokat!"

Az *NSYNC Taylor Swiftnek adta át a legjobb popdalért járó díjat, akit Timberlake a színpadon "megállíthatatlannak" nevezett az "Anti-Hero" című dal klipjéért. Swift láthatóan megdöbbent az újraegyesülésen, és a *NSYNC mind az öt tagját megölelte - és kapott egy barátságkarkötőt Basstól.

2013 augusztusában Timberlake díjat kapott az MTV VMA-n, és egy egész karrierjét átívelő, 12 dalból álló medley-t adott elő, amelyben a "Bye Bye Bye Bye" és a "Girlfriend" című *NSYNC-dalok is szerepeltek, ebben közreműködött az együttes többi tagja is. Azóta a kvintett 2018-ban újra összeállt, amikor csillagot kaptak a Hollywood Walk of Fame-en, 2019-ben pedig a csapat (Timberlake nélkül) csatlakozott Ariana Grandéhoz a Coachella fesztiválon.

Az *NSYNC a 2001-es Billboard 200-as listavezető Celebrity óta nem adott ki albumot. A pletykák szerint a csapat új zenét vett fel a Trolls Band Together című filmhez, amelynek promócióját viszont hátráltatja a hosszú ideje tartó hollywoodi sztrájk. 

Itt látható a sokkos állapotba került Taylor Swift és az *NSYNC:

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés