Hirdetés

Ön Taylor Swift legnagyobb rajongója? Most pénzt kereshet a különleges tudásával!

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Lehet, hogy Taylor Swift a várva várt új albumán azt mondja: "So Long, London" (azaz magyarra fordítva, "Viszlát, London"), de a város egyik legnépszerűbb múzeuma álommunkát kínál minden "Swiftie" számára.

Múlt csütörtökön a Victoria & Albert Múzeum (V&A) álláshirdetést tett közzé a Taylor Swift-szuperrajongók számára. A kiválasztottnak az lenne a feladata, hogy tanácsot adjon a múzeum szakértő kurátorainak, és elmagyarázza nekik, hogy milyen fontos szerepet játszik az énekesnő a művészet és a design történetében, amelyre a múzeum is specializálódott - írja a CNN.

A sikeres rajongónak lehetősége lesz arra, hogy a V&A több mint 2,8 millió tárgyból álló gyűjteményének releváns tárgyait megtekintse, és potenciálisan segíthet befolyásolni a múzeum jövőbeli programjait.

Emellett azt is elvárják a szuperrajongótól, hogy "betekintést nyújtson az intézmények a Swiftie-k által készített és a koncerteken gyakran cserélgetett barátságkarkötők világába".

A lap kiemelte, hogy a 34 éves énekesnő Eras elnevezésű turnéjának koncertjein rituálévá vált, hogy Taylorhoz köthető feliratokkal ellátott, jellegzetes barátságkarkötőket cserélgetnek a rajongók.

A hagyományt a "You're on Your Own, Kid" című dal szövege ihlette, amely Swift 2022-ben megjelent "Midnights" című albumának egyik száma, és amelyben arról énekel a sztár, hogy a barátságkarkötők készítése egy remek módja annak, hogy egy közös élményen keresztül kapcsolódjanak az emberek egymáshoz.

Mint írták, a barátság karkötők fontos szerepet játszanak Taylor és az NFL-sztár, Travis Kelce kapcsolatának eredettörténetében is. Az amerikai futballista júliusban a testvérével vezetett podcast műsorában elárulta, hogy ő is jelen volt a Kansas Cityben adott egyik koncertjén és megpróbált Swiftnek egy karkötőt adni, amin a telefonszáma volt. Bár akkor a karkötőt nem sikerült odaadnia, de az interjú végül Taylorhoz is eljutott és felvették egymással a kapcsolatot, majd nem sokkal később randizni kezdtek.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés