Hirdetés

Taylor Swift kisebb vagyont adományozott egy élelmiszerbanknak, rengeteg embert megmentett ezzel

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Taylor Swift nyáron hatalmas adományt adott egy cardiffi élelmiszerbanknak, amikor a városban koncertezett és ez a segély 925 embernek tette lehetővé, hogy sürgősségi élelmiszercsomagot kaphasson.

A jótékonysági szervezet szerint az amerikai popsztár adománya lehetővé tette számukra, hogy másfél, élelmiszerrel teli nyerges vontatót vásároljanak.

Swift azután adományozott a jótékonysági szervezetnek, hogy június elején Cardiffban lépett fel, folytatva ezzel azt a hagyományt, hogy Eras turnéja állomásain élelmiszerbankoknak adományoz - írja a BBC.

Rachel Biggs, a cardiffi élelmiszerbank vezérigazgatója elmondta, hogy hihetetlenül hálásak az énekesnőnek, amiért "rávilágított a szegénység globális problémájára".

Biggs elmondta, hogy bár az énekesnő adományát már elköltötték, sok ember még mindig segítségre szorul.

"Egyre több embernek kell hozzánk fordulnia, és egyre több ember veszi igénybe először a támogatásunkat"

- hangsúlyozta Biggs, majd hozzátette, hogy idén a jótékonysági szervezet több mint kétszer annyi élelmiszert vásárolt, mint tavaly.

Annak idején a Cardiff Foodbank a közösségi médiában köszönte meg Swiftnek az adományt, ami "a legvadabb álmainkat is felülmúlta".

A jótékonysági szervezet megállapodott Taylor csapatával, hogy nem beszélnek az adományozott "nagylelkű" összegről, de azt mondták, hogy "ez hatalmas segítség volt”.

Az énekesnő június 18-án adott koncertet a Principality Stadium színpadára, és több mint három órán keresztül kápráztatta el rajongóit.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés