Hirdetés

Továbbra is élet és halál között lebeg a TV2 sztárja, egy ország fogott össze, hogy segítsen rajta és kisfián

Nap Híre portré Nap Híre

Irányított véradásra várják az önkéntes véradókat.

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, a hétvégén súlyos balesetet szenvedett az ötéves kisfiával együtt a Jóban rosszban színésznője. Sallai Nóra és a kisfia állapota azóta is válságos, kórházban ápolják őket és vérre van szükségük.

Csonka András is megosztotta a közösségi oldalán, hogy a színésznő és a gyermeke felépülése érdekében szerdán és csütörtökön is irányított véradást szerveznek és arra kérte a követőit, hogy aki tud, az mindenképpen segítsen - írja a Story.

"Úgy tudom, hogy nem javult a helyzet, sőt a válságos állapot fennáll. Aki nem tud vért adni, az is küldjön energiát és imádkozzon hite szerint értük. Elképesztő, ahogy az ember belegondol: mész haza, és egy pillanat alatt összeomlik az életed, megváltozik körülötted minden, és az életedért küzdenek, meg a gyereked életéért, hihetetlen az egész"

- mondta Csonka András, aki bár nem ismeri személyesen a balesetet szenvedett színésznőt, de mint mondta ez esetben mindegy is. Hozzátette, amikor Szente Vajk felhívta és megkérte, hogy össze meg ő is az információt Nóráékról, akkor nem habozott egy pillanatig sem. 

"Én is olvastam az internetes újságokban a szörnyű balesetet, de eleinte nem tudtam, kiről van szó. Sokan hozzám kötik, hogy megosztottam a nevüket, de ez egy láncolat volt. Engem Szente Vajk hívott fel és kért meg, osszam meg ezt a posztot. Nem tudom, honnan indult, de elképesztő volt megtapasztalni, hogy a szakma egy emberként ugrott, ahogy egyébként szokott is ilyen helyzetekben. Tompos Kátyánál is tapasztaltuk ezt legutóbb. Igazából ez egy rémületes dolog. Nórát személyesen nem ismerem, nem dolgoztunk együtt, de teljesen mindegy, és ha nem a kollégám lenne, hanem egy ember, akkor is össze kell tartanunk ebben a dologban" - emelte ki Csonka.

A portál kiemelte, hogy csütörtökön a Duna Plázában, a posta mellett várják az önkéntes véradókat. Az irányított véradáshoz pedig a következő adatokat kell megadni: Kéméndi Sallai Nóra, TAJ-szám: 086 162 010.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés