Hirdetés

Olyan kérdést tett fel neki Bochkor Gábor, hogy Tatár Csilla azonnal véget vetett az ATV műsorának - Videó

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Tévétörténeti pillanat szemtanúi voltak azok, akik ott lehettek az ATV #Bochkor felvételén. A műsornak az egyik vendég, Tatár Csilla vetett véget, miután igencsak provokatív kérdést kapott Bochkor Gábortól.

Tatár Csilla
Tatár Csilla

Tatár Csilla, Lakatos Márk és Lovász László sokadszor, Anger Zsolt viszont először vendégeskedett az ATV #Bochkor című műsorában, a stylist pedig már a beköszönés után egy kollegiális érintéssel köszöntötte a színészt. Rögtön fel is merült a dilemma, ez vajon a zaklatás fogalmát kimeríti-e, de még mielőtt kiteljesedhetett volna, a műsorvezető átvette az irányítást. “Én a Csillát meg se merem fogni már, pedig régen okom lett volna rá, de…” - kezdte Bochkor Gábor, de a vendége félbe is szakította. “De mire utalsz, hogy régen? Hogy elmúltam 40, vagy a férjemet tartod tiszteletben? Ezt tisztázzuk” - reagált a Naphire.hu információi szerint Tatár Csilla, a műsorvezető pedig azonnal válaszolt. “Egyébként Csilla, a férjedet tartom tiszteletben! Igen! A 40 nem zavar egyáltalán…” - mondta Bochkor, miközben már az egész stúdió hangosan nevetett.

Lapunk információi szerint ennek a nyitásnak a műsor egészére lett hatása, sőt, a végére is. Akkor kérdezte meg Bochkor a rajongóit, mit gondolnak a rajongókkal közös képekről, személyes üzenetekről, egyáltalán, oda mernek-e menni hozzájuk. 

Tatár Csilla rögtön leszögezte, megoszlanak a tapasztalatai. “Ha párkapcsolatról volt szó, a férfiak soha nem mertek kezdeményezni, soha. 40 éves vagyok, soha. Amíg én nem tettem meg az első lépést, addig senki nem volt bátor” - mondta a Naphire.hu információi szerint a népszerű riporter, majd Anger Zsolt egy váratlan történettel vette át a szót.

A népszerű színész ugyanis felidézte a pillanatot, amikor először meglátta Csillát egy szinkronstúdió és annak a tévécsatornának a közös éttermében, ahol akkor ő dolgozott. Hogy mi minden futott át az agyán, természetesen az is kiderül vasárnap este az ATV műsorából. Mindenesetre a történet alakulásához az is sokat hozzátett, hogy a színész hatalmas bókkal zárta a történetét. 

“Megjelenés alapján te Charlize Theronnal vagy egy polcon” - mondta, aminek hatására Csilla sokadszor pirult el. És ezt követően kérte meg Bochkor Gábor a vendégeit, mutassák meg, hogyan közelednének a másikhoz.

A végére pedig csak egy kérdés maradt, a műsorvezető Csilla felé fordult: “Megkérdeztem volna, hogy te hogy közelítenél felém…!?” A híresség a mutatóujját a szája szélén felejtve pirult el, majd szóhoz sem jutott. “Ó, de ez cuki volt, ez az arc…” - öntött pici olajat a tűzre Bochkor, majd Csilla a mellette lévő párnát az arca elé emelve zavartan búcsúzott el mindenkitől: “Hát, vége a műsornak…”. Hogy hogyan ért véget Anger Zsolt története? Hogy ki volt Lovász Laci esküvői sztártanúja és miért késett el? S hogy mivel verte át az egész országot Lakatos Márk? Vasárnap este az ATV #Bochkor című műsorból kiderül a Heti Napló Sváby Andrással után.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés