Hirdetés

Mindenkit átvert Lakatos Márk, de most kiderült az igazság

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Éveken át mindig mást mondott, így talán még a mesterséges intelligencián is kifogott volna Lakatos Márk. 

Lakatos Márk
Lakatos Márk

Az ATV #Bochkor vendégeként ráadásul most nem csak az igazságot árulta el, a Naphire.hu-nak azt is, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át.

Hosszú éveken át nem lehetett tudni, hány éves valójában, az ATV #Bochkor felvételén az is kiderült, miért.

“Mindig mást mondtam” - magyarázta Lakatos Márk, akinek az életkoráról így az interneten is felemás információk keringtek, a népszerű stylist azonban most rendet tett: január 15-én lett 49 éves. 

“Most következik az ötven és az egy tök jó kis szám” - mondta a kamerák előtt, majd azt is elárulta, az elkövetkezendő évet annak szenteli, hogy felkészüljön az 50-re. “El akarok menni egy csomó szűrővizsgálatra, amit az ember ilyen korában megcsinál” - tette hozzá.

A Naphire.hu-nak a felvételt követően azt is elárulta, nemsokára visszatér Kubába. 

“Fejjel előre kerültem bele egy kortárs táncelőadásnak a rendezésébe és március 15-én lesz a premier. És van egy nagyon izgalmas kis kapcsolat is, ami ott így kialakult. Egyelőre még csak a szép emlékek vannak, aztán meglátjuk” - mondta lapunknak Márk, aki kérdésünkre azt is elárulta, miért éri fontosnak, hogy minden létező szűrővizsgálatra elmenjen. 

“Azért is, hogy adott esetben az ember ezzel segítsen olyanoknak, akik hasonló korban vannak, és így az eszükbe jut, hogy érdemes foglalkozni ezekkel” - így a stylist, aki kérdésünkre azt is elmondta, nem csak a szűrővizsgálatok, az egészséges táplálkozás, mozgás és szépészeti beavatkozások is hangsúlyos szerepet kapnak ilyen korban.



Lakatos Márknak is voltak szépészeti beavatkozásai - árulta el a Naphire.hu-nak. “Volt, többször is. botox is, meg szálakat is behúzattam” - kezdte, de elárulta: nagyon régen - és most nem is tervez már ilyet. “35-től 40-ig megcsináltam egy csomó olyan beavatkozást, amiről azt gondoltam akkor, hogy jó. De most sem mondom azt, hogy nem jó és senki ne csinálja. De engem most ez már nem érdekel. Tök más irányba érdeklődöm” - zárta a Naphire-hu-nak a szülinapos híresség.

S hogy hogyan éltek vissza Tatár Csilla nevével? Mit gondolt Tóth Gabi botrányairól Anger Zsolt? S ki volt az a sztár, aki tanúként késett el Lovász Laci esküvőjéről? Vasárnap este az ATV #Bochkor című műsorból kiderül a Heti Naplós Sváby Andrással után.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés