Hirdetés

“Trükk volt a terhesség?” - Így kérte meg a férje Tatár Csilla kezét

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

A lánykérésekről is kifaggatta vendégeit Bochkor Gábor vasárnap este az ATV képernyőjén, Tatár Csilla története mindent vitt.

Szandi, Nagy Feró és Lovász Laci mellett Tatár Csilla is vendég volt a héten az ATV #Bochkor című műsorban, és igencsak különleges történetet osztott meg a múltjából a műsorvezető kérdésére válaszolva. Bochkor Gábor ugyanis a nyilvános lánykérésekkel kapcsolatban is faggatta vendégeit, Csilla története pedig mindenkit meglepett. 

“Úgy kezdődik az én sztorim is, hogy terhes voltam. És úgy folytatódik: ha nem házasodunk össze, a volt férjem nevére anyakönyveztetik a gyereket. Úgyhogy vegyél el! Az első trimeszterben voltam, minden nap küzdöttem a hányingerrel, ő meg hozott levest, amit nagyon kívántam, mellé pedig egy gyűrűt”

- összegezte a Nap Híre információi szerint néhány másodpercben a lánykérésének történetet a népszerű tévés és producer, majd néhány perccel később már a részletekbe is beavatta a nézőket.

“Bejelentettem, hogy babát várunk. Teltek, múltak a napok: még mindig nem kérte meg a kezem, még mindig nem... Közben voltak a terhességi rosszulléteim, körülöttünk pedig ügyvédek, mert én közben váltam az első férjemtől. És akkor ők felhívták erre az apróságra a figyelmet, hogy van itt egy kis név probléma, aminek csak akkor lehet pontot tenni a végére, ha köttetik egy új frigy. Mondom, ennél erősebb indok nem is lehet, hogy újra elvegyenek feleségül” 

- mosolygott Csilla, Szandi kérdésére pedig megerősítette: nagyon szerette volna, ha Balázs feleségül veszi, mert számára nagyon fontos a házasság intézménye.

Bochkor Gábor pedig azonnal feltette a kérdést, amit sokan nem mertek volna. “Akkor egy trükk volt ez a terhesség?” - fordult Csillához, és ekkor pedig már az egész stúdió hangosan nevetett. Végül Tatár Csilla elmesélte, ezt követően mégis megtörtént az eljegyzés, nem is akárhogyan. “Végül a szüleim kertjében, szűk körben házasodtunk össze, amit azóta is az egyik legmeghittebb dolognak tartok” - magyarázta a kétgyermekes anyuka az ATV #Bochkorban.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés