Hirdetés

Tarlós furcsa pletykát hallott: Vitézyvel verné meg a Fidesz Karácsonyt?

Nap Híre portré Nap Híre

A volt főpolgármester szerint ez már 33 évvel ezelőtt is felmerült.

Tarlós István volt a Hír TV Napi aktuális című műsorának vendége pénteken. A volt főpolgármester a 444 szerint többek közt azt mondta a műsorban, hogy már évtizedekkel ezelőtt felmerült egy érdekes ötlet a föpolgármester-választással kapcsolatban. 

"Az egy érdekes motívum, hogy először röppent fel, persze pletykaszinten, mert én nem tudom, hogy a kormánypártoknak ki lesz a jelöltje, de pletykaszinten először merül fel 33-34 éve, hogy netán előfordulhat, hogy közös jelöltje lesz egy ellenzéki pártnak és a kormánypártnak. Ilyen még nem volt"

- fogalmazott Tarlós.

Hozzátette, hogy nincs értelme név szerint tippelni. Ezen a ponton a riporter megkérdezte, Vitézy Dávidra gondolt-e a fideszes politikus, aki nemmel felelt a kérdésre. Később jelezte, hogy nem ajánlja, de nem is ellenzi a rendhagyó főpolgármester-jelöltet.

Vitézy 2022-ben fél éven át az Orbán-kormány közlekedésért felelős államtitkára volt, utóbb az LMP kérte fel főpolgármester-jelöltjének a 2024-es önkormányzati választások alkalmából. A közlekedési szakértő 2010-től négy éven át a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatója volt Tarlós István főpolgármester alatt. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés