Hirdetés

Nyílt utcán támadott a nőkre egy fiatal tatabányai férfi, letartóztatták

Nap Híre portré Nap Híre

Egy héten belül két nőre is rátámadt az a 25 éves tatabányai férfi, akit pénteken fogtak el a rendőrök - közölte a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon hétfőn. Hozzátették: a férfi letartóztatását a bíróság hétfőn elrendelte.

A rendőrségi tájékoztatás szerint az első támadásról február 9-én kora reggel érkezett bejelentés: az ismeretlen tettes Tatabányán ütlegelt és földre lökött egy nőt, akit szexuális cselekményre akart rávenni. Miután ez nem sikerült, elvette a nőnél lévő pénzt, majd elmenekült.

Múlt pénteken a férfi ismét erőszakoskodott egy nővel, aki ellökte magától támadóját, és elfutott a helyszínről. Azonnal bejelentést tett a rendőrségen, és részletes személyleírást adott támadójáról.

A rendőrök még a második támadás napján elfogtak egy 25 éves helyi férfit, akinek lakásán megtalálták azt a hátizsákot is, amely nála volt az aznapi támadásnál, és amelyről a második sértett leírást adott.

A férfi ellen szexuális erőszak és annak kísérlete, valamint kifosztás gyanúja miatt indult eljárás. Kihallgatását követően a rendőrök őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását, amelyet a bíróság hétfőn el is rendelt - áll a közleményben.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés