Hirdetés

Három gyerek támadt egy fiatal nőre a zuglói villamoson, gyomorforgató, amit műveltek vele

Nap Híre portré Nap Híre

Egyikük annyira fiatal, hogy nem is büntethető.

Vádat emelt a budapesti I. és XII. kerületi ügyészség egy fiatallal szemben, aki két társával 2022. június 14-én Zuglóban az Örs vezér tere környékén egy villamoson megtámadott egy fiatal nőt.

A támadást vezető 14 éves fiút garázdasággal és könnyű testi sértéssel vádolják, vele szemben az ügyészség próbára bocsátást és a próba idejére pártfogói felügyelet elrendelését indítványozta. Egyik kiskorú lány társával két év próbaidőre történő, feltételes ügyészi felfüggesztésről döntöttek, a harmadik támadó annyira fiatal volt, hogy nem büntethető.

A vádirat szerint az elkövetők 2022. június 14-én este Zuglóban felszálltak az Örs vezér tere felé közlekedő villamosra. Azon odamentek egy fiatal nőhöz, akit szidalmazni kezdtek, és a fiú feltette a lábát a nő ülésére. A támadók közül a lány ekkor törölgetni kezdte a megtámadott nő pólójával fiútársa cipőjének talpát.

A nő ekkor megpróbált elmenekülni, de a fiú nem engedte, és ököllel úgy arcon ütötte, hogy a nő szemüvege leesett, és a szája vérezni kezdett. A nő ezután leszállt, de a támadók követni kezdték, és azt követelték tőle, hogy térdeljen le előttük. Ő továbbra is igyekezett elmenekülni, de a három támadó nem engedte, végül ellökték. Ekkor a nő megtört és letérdelt a támadói előtt. Később otthagyták - számol be a Telex

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés